Over mij

Mensen helpen, ondersteunen en adviseren is mijn dagelijkse bezigheid. Hier word ik blij van. Mijn empathisch vermogen maakt dat ik mezelf goed kan verplaatsen in de ander. Begrijpen dat het voor de ander niet makkelijk is en dit kunnen ombuigen naar een persoon die weer kansen gaat zien in zijn of haar leven is een mooie uitdaging waarvan ik geniet. 

Mijn manier van werken kenmerkt zich door maatwerk. Doordat elk mens uniek is en hierbij ook zijn of haar persoonlijke situatie, sluit ik graag aan op de manier die hierbij past. Hierdoor ontstaat een veilige plek waar met vertrouwen en wederzijds respect gewerkt kan worden. Door middel van luisteren, doorvragen en samenvatten probeer ik samen met mijn gesprekspartner(s) het gewenste resultaat te behalen.

Afhankelijk van het soort begeleiding dat wordt gevraagd zal ik mijn professionele visie inzetten en hier op een doortastende manier richting aan geven. Ik zoek graag de diepte op om vervolgens stevig door te pakken. Hierbij zal ik zeker “de mens en de wens” niet uit het oog te verliezen.

De mens, zijn ontwikkeling en zijn wensen zijn leidend in alle onderdelen van mijn werk.